Projecten

Het bijzondere van een project wordt volgens B.I.S. bepaald door de mate van uitdaging. Ieder project heeft iets bijzonders. De creatieve uitdaging van een project zorgt voor een bijzonder karakter en dat kan op verschillende manieren tot uiting komen.

Stalen deuren

B.I.S heeft door middel van een afscheiding met glas en staal een vergaderruimte gecreëerd. Dit geeft een speels en strak effect doordat er door de glazen wand meer diepte in de ruimte ontstaat.
Van grote meerwaarde is de technische kennis die B.I.S. hierbij heeft gebruikt en de doordachte afwerking. De keuzes die worden gemaakt zijn samen met de klant afgestemd en met kwaliteit uitgevoerd.

 

Trappenhuizen

B.I.S. realiseert trapsystemen voor bedrijven in aanbouw. De getoonde trap is recent gemaakt voor een nieuwe sportschool. De trap is gemaakt van gepoedercoat metaal met eikenhouten

traptreden en voorzien van een thermisch verzinkte leuning. Door het gebruik van verschillende materialen zoals hout en staal ontstaat een gebruiksvriendelijke en praktische trap die qua design een prachtige uitstraling heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hiernaast is een trap gerealiseerd in een woonhuis vanuit de wens van de klant dat de trap zou ‘zweven’. B.I.S. heeft deze uitdaging aangenomen en heeft een constructie bedacht waardoor het lijkt dat de trap ondanks het zwevende model zeer sterk en beloopbaar is.

Dit ontwerp geeft een speels effect en heeft een robuust uiterlijk. De stalen trap is blank gelakt en

geeft het pand een extra cachet, zeker als de spotlights ’s avonds aan zijn.

 

Special Design

Hiernaast is een kledingcarrousel gemaakt door B.I.S. in samenwerking met een architect en in opdracht van een klant. Deze klant wenste

een speciaal design voor zijn kleding waarbij het belangrijk was dat de kleding kon rouleren. B.I.S. heeft hiervoor het frame gerealiseerd, waarbij de doorschijnende wandbekleding een indrukwekkend effect geeft.

De tafel hiernaast is ook gerealiseerd door B.I.S. in samenwerking met de klant. B.I.S. heeft een vierpotig onderstel gemaakt waarop een dik houten blad rust. Zoals u ziet kunt u voor unieke interieurdesignopdrachten bij B.I.S. terecht!

Bruggen

Loopbrug met luifel fungeert als verbinding

tussen het bedrijfspand en de parkeerplaats. Deze loopbrug is voorzien van een poedercoating

die geen onderhoud vraagt. Daarnaast is de brug een eyecatcher voor het bedrijf en een speelse oplossing voor een entree.

 


Hieronder een aantal voorbeelden van uitgevoerde werken door B.I.S. :

 

- Tafels met houten blad en metalen onderframe voor binnen en buiten

- Trappenhuizen voor productiebedrijven

- Koepels voor tuincentra

- Laadplateaus voor de bloemenindustrie in het Westland

- Pergola's voor tuinterrassen

- Beveiligde hekwerken

- Sierhekwerk met poort voor  omkadering van uw tuin of bedrijf

- Cortenstaal toepassingen voor uw bedrijf 

- Reparatie van machinesGeschiedenis

B.I.S. is opgericht en bestuurd tot heden door Johan Blijenberg, die al 30 jaar zijn sporen verdiende in de metaal.  

Prijzen

Neem contact op met B.I.S. door het contactformulier in te vullen, zodat u een offerte aan kunt vragen.